top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

Namibia - rå skjønnhet

Oppdatert: 25. nov. 2020


Namibia gir en flott kombinasjon for deg som ønsker å oppleve ørken, uberørt, storslått natur, safari og en stjernehimmel som tar pusten fra deg.


Namibia er variert land. Det er hjemland til verdens eldste ørken, det har en lang, farlig kystlinje med rikt fiske, og store jordbruksarealer der det til og med dyrkes vindruer. Det er vill, uberørt natur og rikt dyreliv. Ikke minst finner du verdens vakreste stjernehimmelen her - den er helt magisk. I Namibia kan du også få med deg kultur, som de eldgamle hulemaleriene i Twyfelfontein.


Dyrelivet i Namibia er rikt med Afrikas største populasjon av neshorn og du kan se både de hvite og de svarte neshornene. Det er ikke mange steder der du fortsatt har den muligheten. Vi var heldige og så begge deler. I Damaraland kan du se de spesielle ørkenelefantene. Du kan også se nasjonalantilopen Springbuck, den store Oryxantilopen, løver, leoparder og det meste av dyreliv du forbinder med safari i Afrika.


Namibia har verdens tredje laveste befolkningstetthet. Bare Grønnland og Mongolia har lavere. Namibia regnes også for å være det eneste safarilandet hvor besøkende lett og sikkert kan gjøre self-drive. Det er nesten ingen kriminalitet i landet. Husk det er enorme store avstander så det kan være langt og anstrengende å kjøre. Dette er også et land det fortsatt er relativt billig å dra til.


Vi hadde en 12 dagers rundtur i Namibia i 2014, vi fløy og bodde på Wilderness safaricamper.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page