top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

Villefranche-sur-Mer - en livlige fiskerlandsbyen på den Franske Riviera

Oppdatert: 25. nov. 2020

Denne livlige og koselige fiskerlandsbyen ligger en kort kjøretur utenfor Nice og rett ved Cap Ferrat. Her er en lang sandstrand og mange hyggelige restauranter. Det er ikke alltid vi bor her, men er vi i området pleier vi å besøke den berømte fiskerestauranten La Mere Germaine nede ved havnen. Du finner knapt et mer romantisk sted å spise. Husk å bestill bord særlig hvis du vil sitte ute.

En annen restaurantfavoritt er Les Garcons som ligger på et lite torg oppe i byen. Ønsker du liv og rør så tar du turen til det store torget hvor restaurantene og barene ligger tett.

Nede ved havnene finner du Welcome Hotel . Jeg elsker å sitte på bryggen foran hotellet eller på balkongen å se på båtene, folkelivet og å nyte en kopp kaffe eller et glass champagne. Betjening er usedvanlig hyggelig og hjelpsom og snakker godt engelsk. I helgen er det levende musikk i baren. Hotellet har ikke basseng eller hage, men sandstranden ligger like ved. Ønsker du å bade på Passable Beach så er det gratis båtskyss.


Utsikt fra Welcome hotel


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page