top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

New York - 4 gode hoteller i ulike strøk

Oppdatert: 25. nov. 2020

Jeg har bodd på mange hoteller i New York og jeg liker å variere hvor jeg bor for da får jeg bedre innblikk i de ulike strøkene. Jeg har plukket ut 4 hoteller som ligger ulike steder på Manhatten; Soho, Flatiron/Grammercy og Central Park. Vi har bodd på alle hotellene.


Soho

Hotellet ligger i hjerte av Soho med flotte butikker og koselige restauranter. Det er kort vei til Little Italy og Chinatown. Hotellet har en hyggelig salong hvor du kan få gode småretter og noe å drikke. I sesongen er det også uterestaurant. Be om å få et rom høyt oppe så har du utsikt over Manhatten.


Hotellet ligger mellom Soho og Hudson River og fra cocktailbaren på taktet har du en fantastisk utsikt.


Utsikt fra baren på Hugo hotell

Hudson River Park

Bor du i Soho er det kort ned til Hudson River og Hudson River Park hvor det er en flott gang og sykkelvei langs elven. Parken strekker seg fra Battery Park, helt sør på Manhatten, forbi Ground Zero og opp til West 59 street. Vi liker å stå tidlig opp om morgenene å jogge nedover langs elven i det fine morgenlyset og se byen sakte våkne.


Ground Zero

Flatiron-Grammercy

Freehand er et ganske nytt hotell som ligger i Flatiron distriktet, ikke langt fra Grammercy. Dette hotellet ligger sentralt i forhold til Grand Central, den flotte torgstasjonen og Empire State Building, begge steder er verdt et besøk. Dette hotellet har en meget god restaurant Simond & The Whale, cocktail-bar på taket og salonger hvor det er fint å sitte og slappe av.


Vi trives godt i området Grammercy, det er et stille og rolig boligområdet med lave hus og mange gode restauranter som Grammercy Tavern. Det er sentral både å spasere ned til Soho og opp til 5th Avanue og Broadway. Vi spaserte også en dag helt til Willamsburg det er et godt stykke, men en flott tur bla å spasere over Williamsburg Bridge, dog er ikke denne broen like fin som Brooklyn Bridge litt lengre nede, men verdt en tur.


Et ikonisk hotel i dette området er Grammercy Park, vi har ikke bodd her kun vært innom å sett og lest kritikker av hotellet, som er meget bra. Vi har fått anbefalt baren og restauranten.

Central Park

Hotellet ligger på Park Lane som går på langs av Central Parks sørside, med fantastisk utsikt over Central Park. Her er det kort vei til Metroplitan Museum, MoMa og Rockefeller Center og mange gode restauranter. Er du New York Yankees fan kan du jo ta en øl i sportsbaren Mikey Mantel, rett ved siden av hotellet.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page