top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

Cape Town - dramatiske Hout Bay og Tintswalo Atlantic Lodge.

Oppdatert: 25. nov. 2020


Sentinel Peak

På vei ut til Kapp det Gode Håp kjører du langs Hout Bay. Naturen her er dramatisk med Atlanterhavet som står rett på og utsikten til Sentinel Peak. Du kan stoppe på det kjente Chapmans Peak, et fantastisk utkikkspunkt.


Ved foten av av Chapmans Peak helt nede ved vannet finner du det luksuriøse Tintswalo Atlantic Lodge. Her kan du stoppe for å spise, husk å bestill, det er et populært sted, eller overnatte. Dette er et sted for dramatikk og romantikk.Tinswalo Atlantic er et lite hotell som ligger helt nede havkanten, rett under Capmans Peak på veien ut mot Kapp det Gode Håp. Ved høyvann kan du nesten sitte med tærne i vannet fra terrassen på rommet ditt og ved lavvann kommer en nydelig liten strand til syne. Men, vannet er iskaldt her, selv for en nordmann.


De 11 rommene er unike og har navn til kjente øyer. Vi bodde på Cousine Island.


Hotellet har en meget god restaurant og det er mange som kommer ut hit kun for å spise og ikke minst for å se på solnedgangen som er helt spesiell.


Det er egentlig ikke lov å bygge i området, men da sjøspeiderne tidligere hadde et hus her fikk Tinswalo lov til å bygge. Derfor er dette det eneste hotellet på veien ut må Kapp det Gode Håp.


Vi bodde her to netter, men egentlig er en natt nok, hvis du kommer litt tidlig. Dette stedet er ideelt å kombinere med en tur til Kapp det Gode Håp. Lei en bil i Cape Town.


Tinswalo Atlantic Lodge0 kommentarer

Commenti


bottom of page