top of page
  • Forfatterens bildeVibeke

Cape Town - Livlige Camps Bay

Oppdatert: 25. nov. 2020Camps Bay er en livlig forstad til Cape Town, en ordentlig badeby, med gode restauranter, uteliv og hoteller. Cape Town er bare en kort taxitur unna og hopp-on-hopp-off bussen stopper her. Vi liker å bo i Camps Bay noen dager når vi ferierer i området. Det er et deilig og avslappende sted hvor det er flott å gå tur langs strendene, og et livlig og hyggelig sted å gå ut om kvelden. Her har vi også et av våre ynglinghoteller, POD.


Camps Bay har lange flotte sandstrender. Vi bader, men vannet er iskaldt, så egentlig egner strendene seg best til turgåing.


Selv om du ikke bor i Camps Bay så sørg for å ta turen ut hit for å se den spektakulære solnedgangen.


Hvor kan du bo?

POD: Det er mange flotte hoteller i Camps Bay, men vi har bodd på det lille hotellet POD. Utenfra er det nokså unnselig, men rommene er meget store og flotte, helt moderne innredet, rett og slett fantastiske, med terrasse og utsikt over havet. Hotellet har et svømmebasseng med utsikt over stranden som ligger rett nedenfor. NB! Husk å be om et av rommene som har flott havutsikt fra terrassen!Hvor kan du spise?

Camps Bay er full av gode restauranter, men min favoritt er Cod Father, Cod Father er en fiskerestaurant som også har en sushi bar. Her velger du ut den fisken og skalddyrene du ønsker å spise i disken og så tilberedes det på kjøkkenet. Dette er et populær restaurant, særlig i helgen, så du bør bestille, eller vente på plass i sushibaren.
Cape Town Cycle Tour

Visste du at verdens største sykkelløp, målt i antall deltakere, er Cape Town Cycle Tour? Hele 35.000 syklister deltar. Løpet går andre søndag i mars og i 2020 er foreløbig dato 8.mars. Et år var vi så heldig å få med oss rittet når de syklet gjennom Camps Bay. Da var det virkelig folkefest ala Tour de France og verdt å få med seg hvis du er i området eller hvorfor ikke delta i løpet! Rittet ha mange klasser så det ut til.
0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page